Velg visning:
Du har valgt:

ProLyd er NNNN Partneren i Norge

 

ProLyd er Norsk salgskanal på det Norske merket NNNN(uttales «N»). Med sitt teknologisk nytenkende- og miljømessige fokus har allerede NNNN rukket å vekke oppsikt internasjonalt med sin krystallklare lyd av meget høy kvalitet kombinert med vakkert design. Produktspekteret spenner fra studiomonitorer til studio til lydanlegg for installasjon, klubber og scene/live. Det er vanvittig imponerende hvilken ytelse NNNN tilbyr sammenliknet med modellenes fysiske størrelse.

 

Med sine materialvalg, sine kortreiste produkter og patenterte banebrytende teknologier for blant annet lavere strømforbruk representerer også NNNN et fokus på miljø og er Fyrtårn sertifisert som selskap.  

 

NNNN ble grunnlagt i 2016, i Oslo, av et team av fremadstormende profesjonelle lydentusiaster med delt bakgrunn i å lage bransjeendrende audio- og videoutstyr. NNNN utvikler kontinuerlig sin portefølje av profesjonelt lydutstyr basert på deres prinsipper om kompromissløs lydgjengivelse, nyskapende maskinvare og programvare med ikonisk nordisk design.