AVID S4/S6 Joystick  modul (MJM) Joystick modul med CPU AVID S4/S6 Joystick  modul (MJM) Joystick modul med CPU AVID S4/S6 Joystick  modul (MJM) Joystick modul med CPU

AVID S4/S6 Joystick modul (MJM)

Joystick modul med CPU

Varenr: 9935-72752-00
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerRESSURSER
Beskrivelse
Avid S6 Joystick modul for S6 og S4

Pro Tools | S6 Master Joystick Modul for M10- og M40-baserte S6 systemer gir kontroll over surround lyd uten å se ned fra den store skjermen. Man kan gripe begge styrespaker med en hånd for å styre et par av lyder sammen, mens den andre hånden er fri til å styre andre elementer, slik som LFE nivå.

Modulen kan også brukes til å kontrollere hvilket som helst annet sett av parametere på S6 for å skape et bredt spekter av effekter. Pro Tools | S6 Master Joystick Module har doble, ikke-motoriserte, touch-sensitive styrespaker og en 3,2-tommers TFT-skjerm som viser pan og joystick steder. Modulen inneholder også Strip Kontroll og Knob Cell seksjoner for hver Joystick som er lik de som brukes med Pro Tools | S6 Knob- og prosessmoduler. Disse har to flerfarget LED topp opplyst kodere, fire OLED-skjermer for detaljert visuell tilbakemelding og panorering brytere for styring LFE, divergens, og mer med stor presisjon. Plus, 16 panoreringsmodus brytere med farge lysdioder ytterligere forbedre panorering arbeidsflyt.

Pro Tools | S6 er en modulær, fleksibel og utvidbar audio kontroll overflate, og tilbyr overlegen ergonomi og intelligent studio kontroll gjennom EuCon protokollen for en intuitiv, oppslukende blanding opplevelse. Med en første-av-sitt-slag modulær design, kan man tilpasse overflaten med de modulene etter eget ønske.

 
Teknisk info

Produktinformasjon

- Funksjon & bruk Dolby Atmos
- Grensesnitt (Protokoll) EUCON
- Tilkoblinger (Pluggtype HW) RJ45


Tilbehør
Alternativer
RESSURSER
39821