AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter AVID S6 Kontroller System M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter

AVID S6 Kontroller System

M40, 8-64 kanaler, 3-11 fot varianter

Varenr: 9935-60000-00
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerRESSURSER
Beskrivelse
Avid redefinerer miksing med S6
 
Avid´s sin kontrollflate S6 er et resultat av et stort prosjekt der innovasjon, erfaring, drømmer og faglig kompetanse over tid har fått modne og utfolde seg for å skape en mikserplattform som er unik, komplett og samtidig fornybar.
 
Her har Avid stilt spørsmål og lyttet til mange brukere innen post- og musikkproduksjon. De har lånt det beste av filosofi og funksjoner fra Euphonix System 5 og ICON serien miksere. Alt for å skape noe revolusjonerende nytt uten å gi helt slipp på funksjoner som lydteknikere har innarbeidet i fingerspissene fra før.
 
Enten du ser etter en beskjeden og plasseffektiv 8 faders kontroller eller et fullstørrelse kontrollsenter med 64 kanalstriper og detaljert visuell metering vil du få all tenkelig kontroll du trenger med et S6 System.
 
ProLyd er Avid sin salgskanal på S6 i Norge
 • Har du noen spørsmål?
 • Er du klar for det neste skritt?
 • Vil du vite hva din drømme S6 mikser vil koste?
 • Vi hjelper deg gjerne med å enkelt finne den riktige S6 løsning for dine behov i øyeblikket og for fremtiden samt å svare på de spørsmål du måtte ha.
 • Ta kontakt med Johannes på telefon 23 19 96 00
 
Fremtidsrettet modulært design
En av de tingene som skiller S6 fra andre kontrollflater er det modulære designet. Ikke bare åpner dette for å skape din eget layout på hvordan mikseren skal være utformet for ditt nåværende behov. Det gir deg også muligheten for å kjøpe lite og utvide i dybde og bredde
 
Fordelene med EUCON
Avid S6 er bygget for å støtte EUCON fullt ut, et standardisert språk for fjernstyring basert på ethernet. Dette støttes av de fleste lyd- og video editerings software på markedet; Pro Tools, Logic, Cubase, Nuendo, Pyramix, Digital Perfomer, Sonar, Sequoia, med mer. 
Intuitiv og Ergonomisk
 
Med S6 trenger du ikke reise deg for å rekke noe. Alt av fadere, knapper eller potmetere er aldri for langt unna fordi systemet er designet kompakt. I tillegg gir brukersnittet og masterseksjonen fleksible tilgjengeligheter til parameterne man trenger uten å forlate sweet spot for lytting.
 
Master Touch Modul
S6 har en 12,1” multi trykkfølsom skjerm omkranset av åtte enkodere som sammen muliggjør å redigere et stort antall kanaler eller for å zoome inn på et enkelt kanals parametere, alt på en visuelt informativ og intuitiv måte. Master modulen har i tillegg to mindre dispay som gir rask tilgang til SoftKey kommandoer og snarveiene man måtte trenge lett tilgjengelig. Videre er det en rekke knapper og enkodere for monitor kontroll og kommunikasjon.
 
Fader Modul
Spakene er av optimal kvalitet i S6. Åtte stk. 100mm børstefrie og motoriserte fadere. Hver kanal har et 32 LED stereo meter komplett med gain reduduction visning. I tillegg til mute, solo og slikt har hver kanal et OLED display med knapper for menyvalgs og spornavn på opp til ti bokstaver. Videre har hver Fader Modul 8 stk. flerfargede snarveisknapper som også lyser opp i hvert enkelt spor sin valgte farge.
 
Process Modul
Hver Fader Modul har minst en Process Modul og en Knob Modul som partner på kanalstripen. Process Modul lar deg velge hva hver kanal enkoder kontrollerer, være seg EQ og dynamikk parametere, inngangs nivå, send og panorering. De åtte enkoderne skifter farge i forhold til hvilket parameter du jobber med slik at det man alltid har oversikten. Hver enkoder har et OLED display plassert svakt til venstre for visuell tilbakemelding av hvilket parameter i funksjon og nivå grafisk og numerisk visning av nivå. 22 funksjonsknapper gir tilgang til valg funksjon på hver kanal på en oversiktlig, direkte og enkel måte.
 
Knob Modul
Styrt fra Process Modul får du med Knob Modul ytterligere fire flerfargede enkodere, hver med et 32-OLED referansedisplay for visning av parameternavn og nivå grafisk og numerisk. Dette gjør jobbing med effekter og prosessering lekende raskt og oversiktlig. Hvis en har et S6 system med dypere ramme kan man også montere ekstra Knob Modul på kanalstripen slik at man får totalt ni enkodere pr. kanal.
 
Display Modul
Disse krystallklare TFT skjermene kan endre ditt perspektiv på miksing. I tillegg til at man i Fader Modulene allerede har et tredelt nivåmeter tar Avid et stor skritt videre ved å på TFT Display Modulene tilby ny visuell tilbakemelding. Faktisk til et nivå som langt på vei fjerner behovet for det klassiske waveform edit vinduet. Her kan man velge mellom flere kombinasjonsoppsett med forskjellige visninger av nivå metere, kanalnavn, routing konfigurasjon info, hvilken DAW på kanal og vertikal visning av aktiv og kommende bølgeform samt Pro Tools Clip visning, alt oppdatert i sanntid når du redigerer. Display Modul har egne prosessorer innebygget slik at de ikke stjeler noe kraft fra din CPU.
 
Tilbehør og muligheter for custom design
S6 Systemet har en rekke tilbehør som er med på å utvide de modulære mulighetene. I tillegg til standard rammer og ben til disse finnes det møbel løsninger fra produsenter som AKA Design og Argosy Console. Producer Desk er en to moduler bred flate som gir plass til en skjerm med et VESA festeanordning. Producer Desk har også plass til for eksempel to Fader Moduler. En smart og skliende festehylle for et tastatur som lenge har lenge hvert forespurt av Avid mikserbordbrukere er nå tilgjengelig. Videre finnes blanke paneler for å plassere der man ikke har montert moduler og høyttalerstativer som kan monteres i bakkant av mikseren.
Teknisk info

Produktinformasjon

- Funksjon & bruk Dolby Atmos
- Grensesnitt (Protokoll) EUCON
- Tilkoblinger (Pluggtype HW) RJ45


Tilbehør
Alternativer
RESSURSER
35414