AUDIENT iD44 MkII- 20in/24out Audio Interface AUDIENT iD44 MkII- 20in/24out Audio Interface AUDIENT iD44 MkII- 20in/24out Audio Interface

AUDIENT iD44 MkII- 20in/24out

Audio Interface

Varenr: 119320
-+
Utsolgt (5 dager)
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoRESSURSER
Beskrivelse

Audient iD44 MkII - høykvalitets lydkort og monitorkontroll

- Fire Audient Console Mic Preamps
- JFET instrumentinngang
- Audio loop-back
- 126dB dynamisk område
- ADAT utvidelsesmuligheter

Beskrivelse

De beste har  bare blitt bedre!

Audients kraftigste lydkort har akkurat blitt bedre. Den siste generasjonen av iD44 har forbedret lydkvalitet, flere fantastiske funksjoner og en vakker ny røykgrå finish.

Med audio loop-back og en dobbel hodetelefonutgang, kombinert med fire Audient Console-mikrofon-preamper og ADAT-utvidelsesmuligheter, leverer iD44 samme lydkvalitet som et stort Audient-miksebord direkte til datamaskinen din.

Den profesjonelle lyden du fortjener

Hvert iD-lydkort har Audient Console Mic Preamps, den samme diskrete kretsdesignen som finnes i vårt berømte ASP8024-HE miksebord. Designet for å levere ultralav støy og lav forvrengning med et snev av klassisk analog varme, iD44s fire Audient Console Mic Preamps gir deg den profesjonelle lyden dine innspillinger fortjener.

Briljansen på innsiden muliggjør briljanse på utsiden

Toppen av klassen
Med et dynamisk område på utrolige 126dB er iD44 designet for å levere den mest ærlige og naturlige oversettelsen av lyden din, hjelpe deg med å høre subtile detaljer, identifisere problemer og ta bedre avgjørelser i miksen. Opplev bemerkelsesverdig klarhet fra det øyeblikket du trykker på play.

Flere kanaler, flere muligheter

Utvid via ADAT
Konfigurer enkelt studioet ditt for å håndtere større produksjoner. Utstyrt med to optiske innganger og utganger gir iD44 deg mange muligheter for utvidelse. Med både ADAT og SPDIF kan du legge til opptil 16 kanaler med preamper til studio ditt.

Integrer din eksterne favoritt FX før konvertering og lag signalkjeder som konkurrerer med de aller beste. Få direkte tilgang til A/D-omformere som gir den reneste mulige signalkjeden.

? Ta opp med FX-maskinvare
? Miks med FX-maskinvare
? Ta opp eksterne preamper
? Bypass innebygde preamper

Plug and Play

JFET instrumentinngang
For å gjenskape inngangen til en klassisk rørforsterker har iD44 to JFET-instrumentinnganger som gir deg de perfekte forutsetningene for gitarene eller bassene dine før du slår på forsterkersimulatorene.

Audio Loop-back

Slipp kreativiteten løs
Med Audio Loop-back kan iD44 raskt gjøres om til et senter for mange formål. Ved å gi deg muligheten til å fange opp avspilling fra flere applikasjoner på datamaskinen din samtidig, lar Audio Loop-back deg lage det inneholder du vill og sende det til en streaming-programvare. Ideell for contentskapere, podcasters og streamers.

? Ta opp datamaskinlyd
? Send lyd til direktesendinger
? Samarbeid og miks på nettet
? Ta opp gaming-lyd

Hovedforskjeller sammenlignet med tidligere modell
? 2 hodetelefonutganger
? Audio loop-back
? Forbedrede A/D-konvertere
? Ny kul design

Signalnivå for A/D-konvertererne
iD44: -103dB (0.0008%)
iD44 MkII: -112dB (0.00025%)

Teknisk info

Produktinformasjon

- Funksjon & bruk
  • Lydkort
  • Monitorkontroller


RESSURSER
50623