Spectrasonics Keyscape - fullversjon Virtuelt instrument Spectrasonics Keyscape - fullversjon Virtuelt instrument Spectrasonics Keyscape - fullversjon Virtuelt instrument Spectrasonics Keyscape - fullversjon Virtuelt instrument

Spectrasonics Keyscape - fullversjon

Virtuelt instrument

Varenr: 852630
-+
1 på lager

Linda Halvorsen 

Innkjøpsansvarlig

+47 23 19 96 06

 

 

BeskrivelseRESSURSER
Beskrivelse

Virtuelt instrument med enorm samling av vintage keys. Her er 36 tangent-samleobjekter omhyggelig restaurert og samplet. Støtter VST/AU/AAX.                   

Keyscape er et virtuelt instrument med det absolutt største utvalget av vintage tangentinstrumenter i hele verden. Utviklingen har foregått over hele 10 år, hvor hvert eneste av disse sjeldne og ettertraktede instrumentene har blitt restaurert og deretter multi-samplet av de både berømte og respekterte teknikerne hos Spectrasonics.

Utviklingen startet med en reise verden rundt på jakt etter disse utrolig sjeldne og spesielle instrumentene, noe som ble gjennomført i samarbeid med de beste teknikerne, håndverkerne og ekspertene i hver enkelt disiplin. Spectrasonics brukte også tid på å gjenoppbygge flere av instrumentene fra bunnen flere ganger, helt til alle detaljer føltes helt riktig. Denne inspirerende sansen for detaljer og og omsorgen som er gitt hvert eneste instrument i dette prosjektet er det som har først til at lydene i KEYSCAPE holder et helt nytt nivå innen autentisitet og spillemessig inspirasjon… og dette er faktisk bare utgangspunktet! Med Spectrasonics nye STEAM Engine har du muligheten til å bruke disse instrumentene som base for dine egne, nye lyder.

RESSURSER
25227