Sound Particles SkyDust Atmos Softsynth i alle Atmos formater Sound Particles SkyDust Atmos Softsynth i alle Atmos formater Sound Particles SkyDust Atmos Softsynth i alle Atmos formater Sound Particles SkyDust Atmos Softsynth i alle Atmos formater Sound Particles SkyDust Atmos Softsynth i alle Atmos formater Sound Particles SkyDust Atmos Softsynth i alle Atmos formater Sound Particles SkyDust Atmos Softsynth i alle Atmos formater

Sound Particles SkyDust Atmos

Softsynth i alle Atmos formater

Varenr: 120336
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerRESSURSER
Beskrivelse

Sound Particles SkyDust Atmos


 

SkyDust 3D er verdens første, revolusjonerende spatiale synth-plugin, som lar deg plassere lyder i over 30 forskjellige surroundformater. Integrer SkyDust 3D med din favoritt polyfoniske synthesizer og spill ganske enkelt en tone og få øyeblikkelig romlig lyd. Designet for den moderne musikeren, åpner denne banebrytende synthesizeren en ny verden av lydmuligheter, alt mens den er pakket inn i et strømlinjeformet og forenklet grensesnitt for enkel bruk.


SkyDust 3D er et fremtidsklart virtuelt instrument hvis engine kommer fullpakket med uendelige muligheter, noe som gjør det til et ideelt verktøy for artister som dykker inn i verden av 3D-lydformater. Enten det er stereo, surround 5.1 og 7.1, Dolby Atmos 7.1.2, Ambisonics opp til 6. orden, binaural eller noe i mellom, har SkyDust 3D formatene dekket.


Mulighetene er uendelige med SkyDust 3D - du kan bruke MIDI aftertouch for å kontrollere 3D-posisjon, bruke EG-er for å flytte hver tone, LFO for å heve noter og lage arpeggioer som beveger seg gjennom rommet. Dette introduserer romlig lyd som et kreativt verktøy for musikere for første gang, noe som gjør den egnet for profesjonelle som jobber med musikk.


SkyDust 3D gir en helt ny verden av kreative muligheter for musikkprodusenter, komponister, keyboardister, DJ-er og mer, enten de jobber i en live eller produserer et album i studio. SkyDust 3D bringer romlig lyd inn i musikerens domene, og vil ikke bare endre måten musikk lages på, men gi artister et helt nytt nivå av kreativitet å utforske.


Dette produktet kommer i form av en digital nedlastingskode som sendes til din e-post for aktivering.

  

Teknisk info

Produktinformasjon

- Funksjon & bruk Dolby Atmos


Alternativer
RESSURSER
53583