ProLyd med leveranse av to studioer til UIA

I to anbudskonkurranser har ProLyd levert og oppgradert studio til nybygget til Institutt for Musikk ved Universitetet i Agder på Gimlemoen i Kristiansand. I det lekre nybygget er det nå to kontrollrom tilknyttet samme maskinrom og innspillingsrom samt linjer til ulike auditorium for innspilling. Studenter og faglærere kan nå spille inn og mikse med en ’state of the art’ utstyrspark for elevarbeider og undervisning.
 
Litt om utstyret:


Studioene er basert på Pro Tools HDX systemer med Avid S6 kontrollflate og C24 med FrozenFish og Argosy Mirage design møbler. RME Fireface UFX+ er tilkoblet Avid MTRX for lokale IO i kontrollrom. I studio er det mikrofoner som Neumann M-149, AKG, Schoeps, DPA, Shure og Royer Labs. Signalene blir så forsterket gjennom preamps og outboard fra Millennia media HV3R, TubeTech, Universal Audio, AMS Neve, Emperical Labs. Videre blir lydsignalene optimalt digitalisert til Pro Tools HDX med MTRX ADDA konvertere med 24 fjernstyrbare mikrofonforsterkere av DAD klasse.

 

I Pro Tools er det alt tenkelig av Plugins prosessorer fra Sonnox, Waves, Lexicon, Celemony, eller digitale rutinger til ekstern utstyr som Bricasti klang eller annet utstyr via patchfeltene. I kontrollrom er det 5.1 surround lytting med Dynaudio Pro samt stereo referanser med ATC SCM50A monitorer. Musikere har kontroll over sin lytting med Aviom lyttekontroll system.

Vi gratulerer UIA med to fantastisk lekre studio og takker for tilliten med valget av ProLyd som leverandør.

 

Mer info: www.uia.no