To komplette dB Technologies ViO Line Array til TotalLyd

0

 

To komplette dB Technologies ViO Line Array til TotalLyd

 

TotalLyd er leverandør av lyd, lys, kamera, storskjerm og sceneteknikk. De har bred erfaring fra både store og små arrangementer, alt fra par høyttalere og en mikrofon til en full scene produksjon.

 

I 2017 investerte TotaLyd sin første dB technologies ViO linearray etter vurderinger av en rekke alternative merker på markedet. Etter en tur på Prolight + Sound i Frankfurt i 2016 og senere besøk på dB technologies i Italia med ProLyd hadde de bestemt seg.

 

Til Scenemagasinet forteller de om sitt første møte med ViO. «Vi sto der på et gigantisk område, omtrent 14 fotballbaner stort, mens du hører på EAW og alle andre merker, og det er veldig flott. Så får man høre via høyttaleranlegget at man må snu seg og gå til andre siden for å høre der. Så var det dBTechnologies som startet. Vi var da 90 meter unna. Da fikk vi «jøss», en opplevelse vi ikke fikk på andre siden. Vi fikk det rett i trynet, selv om vi står lengre unna, det er krystallklart og vi lurer: «Hva i alle dager er dette her»? Det låt mye tøffere enn det vi hørte til å begynne med. RCF hadde det største rigget der, mens den vesle dB ViO-bananen var den som spilte best.»

 

Stian mener at dB-PA-en er enkel å få opp, med bra flysystem og lett å få justert riktig til ethvert lokale eller utendørs spillested.

TotalLyd har de siste årene utvidet sin ViO L210 og i tillegg anskaffet nok et komplett line array basert på ViO L208 og S118.


Riggene består av:

16x dB Technologies VIO L210 Line-Array
16x dB Technologies VIO L208 Line-Array
8x dB Technologies VIO S318 SUB
6 dB Technologies VIO S118 SUB
8x dB Technologies DVX DM 12
2x dB Technologies VIO X205-100