0

Snowcastle Games med nytt Dolby Atmos studio

 

 

Snowcastle Games, produsent av spillet EARTHLOCK og et anerkjent norsk studio i spillindustrien, introduserer stolt Snowcastle AudioLabs. Denne innovative virksomheten, ledet av komponist og lydregissør Theo Nogueira, er ment å ta lydproduktsjonen for spill til et nytt immersive nivå med Dolby Atmos-miksing for musikk og spill.
 
Theo Nogueira har vært en instrumentell kraft på Snowcastle Games og har med seg et team av erfarne lyddesignere. Han kom fra Brasil og ble invitert til å bli med på Game Awards First Class i 2023. Reisen hans inn i musikkens verden begynte i en alder av 9 år, og satte en lidenskap som førte til at han komponerte, dirigerte orkestre og kor, og til slutt tok en bachelorgrad i Fine Arts in Music and Sound for Visual Media ved Academy of Art University i San Francisco.
 
"Jeg har alltid vært tiltrukket av lydkunsten og dens evne til å fremkalle og understreke følelser, fortelle historier og fordype publikum i nye verdener," sier Theo Nogueira. "Dette er det som har drevet visjonen min for Snowcastle AudioLabs". Theo var medgrunnlegger av Game Audio i Norge (GAiN), en fagforening og interessegruppe som forener fagfolk på feltet.


Den store åpningen av Snowcastle AudioLabs vil feire det første Dolby Atmos-sertifiserte studioet for spill i Norge. Med Dolby Atmos som raskt er i ferd med å bli en standard innen film og TV, markerer Snowcastles inntog i denne teknologien et sentralt øyeblikk for i spillutviklingslandskapet. "Atmos tilbyr en oppslukende opplevelse uten sidestykke," understreket Theo. "Vi er på vei til et stort skifte i lyden i våre spill."

Med tolv høyttalere fra Neumann, en helt ny P1-M-faderkontroller fra Icon,  og hjelp fra Dolby og ProLyd AS på utstyrsvalg og Atmos tuning, er miksestudioet klart til å ta nye kunder over hele verden.


Lydutstyr:

  • Neumann KH 150 EU Studio monitor x7
  • Neumann KH 80 DSP Aktiv Studio Monitor x4
  • Neumann KH 870 G Aktiv Sub
  • AVID Pro Tools | MTRX Studio med Thunderbolt lydkortutvidelse
  • IOTA Enterprises Ltd. IOTA AVX17
  • Icon P1-M-faderkontroller


Snowcastle Games er en uavhengig spillutvikler grunnlagt i 2009 og basert i Oslo, Norge. De lanserte deres første spill med tittelen Hogworld© i 2011. Deres etterlengtede RPG, EARTHLOCK©, den første i Earthlock Trilogy ble utgitt i 2016 og er tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og 5, Xbox One og Series X/S, Nintendo Switch , og Steam Deck.

 

ProLyd takker for tilliten og gratulerer Snowcastle med nytt Atmos studio.


www.snowcastle.com