NRK fortsetter satsingen på Tieline-produkter

 

Norsk Rikskringkasting har utvidet bruken av Tieline Report-IT-applikasjonen for iPhone ved å kjøpe ytterligere Report-IT Enterprise-lisenser for brukere i sitt globale radionettverk.
Denne løsningen, sa selskapet, tillater NRK-reportere, journalister og bidragsytere på innhold over hele verden å bruke en sikker, pålitelig bærbar IP-lydkodek og kvalitetsopptaker.


NRK har mer enn 2000 iPhone-brukere og vi ser på Tieline Report-IT Enterprise som en rimelig, høykvalitets og bærbar IP-kodek-løsning, som er enkel å bruke, sier Asle Veien i NRK.


Han sa at NRK bruker Report-IT for å sende direkte, og innlemme dette med databasen til NRKs ikke-lineære redigeringssystem for å godta FTP-lydfiler etter behov. "Report-IT er også populært blant politikere og andre bidragsytere som ganske enkelt kan laste ned appen og bli intervjuet i høy lydkvalitet uten å måtte komme inn i studio."


Det er mulig å konfigurere de globale NRK Report-IT-brukerkontoene med bruk av en Report-IT-administratorkonto på en iPhone, eller et spesialdesignet Tieline Cloud Codec tilgjengelig fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling.


NRK har bygget ut en stor infrastruktur av studiobaserte kodeker på Marienlyst og rundt på alle distriktskontorer. Videre har NRK Sporten også anskaffet et betydelig antall Tieline VIA mikser codec for kommentatorer på arrangementer.