Monster er et av norges beste underholdningshus.  I sommeren fikk de behov for flere studio monitorer, valget falt da på EVE audio og Dynaudio.

 

"Vi er veldig fornøyde med våre monitorer. Vi startet med å teste et par i en videoediteringsstasjon., vi fikk veldig bra tilbakemeldinger så vi kjøpte inn 18 stk til våre nye stasjoner" - Monster Videre har Monster gått til anskaffelse av mange Beyerdynamic DT770, Shure SM7B, Motu lydkort med mer.

 

Monster ble etablert i 2001. Selskapet produserer, utvikler og selger innhold innenfor drama, underholdning, dokumentar og true crime, reality og innhold for barn. Monster produserer innhold i alle formater, til alle plattformer: lange og korte serier, live shows, innhold til SoMe, oppdragsfilmer, og vi er også en prisvinnende podcastprodusent.

 

Monster står bak store dokumentarserier som Datoen (NRK), Estonia – funnet som endrer alt (Discovery), Gåten Orderud (NRK), The Oslo Killing (Discovery/AMC), Baneheia – kampen om sannheten (Discovery) og Therese – jenta som forsvant (NRK).

 

Vi har utviklet og produsert underholdningskonseptene Stjernekamp (NRK) og 10 på topp (NRK), samt produsert kjente tv-formater som 4 stjerners middag (Discovery), Skal vi danse (TV 2) og Idol (TV 2) – og mange fler.

 

Store dramaproduksjoner produsert av Monster er serier som PØRNI (Viaplay), Bortført (TV 2), Furia (Viaplay), Nobel (NRK), Grenseland (TV 2) og Unge lovende (NRK).

 

https://monster.as/