Kygo med nytt Studio i Bergen

0

 

Kyrre Gørvell-Dahll har fått seg et lekkert nytt studio i Bergen. Studioet er designet av Cowi og ProLyd har levert og installert den lydtekniske løsningen. Studioet består av kontrollrom med et lite innspillingsrom og et tilknyttet maskinrom. I rommet står det et Yamaha-flygel og Kyrre har gledet seg til å kunne gjøre opptak av dette hjemme. Under et besøk hos ProLyd fikk han testet Moog One synthesizeren og denne har nå fått sin faste plass ved siden av flygelet.

 

Kyrre ønsket et kjent og ryddig brukersnitt kombinert med den beste lydkvaliteten for opptak, produksjon og miks. Mye av produksjonen foregår «in the box» med softsynther og plugins i DAW. For akustiske opptak av instrumenter og vokal er det Rupert Neve Shelford og Heritage Audio kanalstriper som tilgjengelig i tilkoblingspaneler i begge rom. Av mikrofoner Brauner VM1 og Schoeps Colette kombinert med snadder Kyrre har fra før i sin utstyrspark.

 

Lyttingen fra DAD monitorkontroller har tre lytte-moduser og ATC SCM300 høyttalere i veggen dekker alle behov. Romtilpasset med Trinnov for miks og lytting, Zero Latency lytting for innspilling i produksjon og et «live PA sound» modus for pre production.   

 

«Jeg er veldig fornøyd med det nye studioet og løsningen som ProLyd har designet. Det er også kjekt at ProLyd kan gi online fjernhjelp fra Oslo hvis jeg skulle trenge det» kommenterer Kyrre.

 

ProLyd takker for tilliten og gratulerer Kyrre med et nytt og fantastisk lekkert studio

 

 

Utstyr:

ATC SCM300A SL PRO 3veis Studiomonitor
Universal Audio Apollo X8 Lydkort
RME Fireface UFX+ Lydkort
DAD AX32 Monitor Controller med MOM, SPQ DSP og Dante
Trinnov ST2 romkorreksjon
Rosendahl Nanosync

Rupert Neve Shelford Channel x2
Heritage Audio HA73EQX2 Elite
Schoeps CMC Colette Stereo sett
Brauner VM1 Multi pattern Rørmikrofon

Argosy Dual 15KL 803 Workstation
Moog One Polyphonic Synth. 16-Voice
Native Instruments KONTROL S61 MK2