Fyrstikkalleen skole anskaffer utstyr for scene og studio

 

F21 er en kombinerte ungdoms- og videregående skoler i Norge med 900 elever, skolen ble etablert i august 2010. Nå har ProLyd anskaffet en Yamaha digitalmikser i storsalen med digitale linjer og nettverkslyd til to innspillingsstudio og stagerack.

 

På F21 er det unike fasiliteter for lydproduksjon ved musikkprodukasjon, radio, film/TV og livekonserter. Verktøyet for undervisning i lydredigering er Avid Pro Tools og studioene har Pro Tools ULTIMATE med HDX systemer.

De har to profesjonelle lydstudioer som er tilrettelagt for mange typer lydproduksjon etter standard fra NRK og Filmparken.

Her skapes det radioprogrammer, rockeband/musikere/rappere spiller inn låter, hørespill og lydmiksing og dubbing til film/tv-produksjoner!

Opptaksrommene er akustisk behandlet med diffusorer/absorbenter på vegger og tak.

Skolens auditorium er lagt opp slik at det kan brukes som en fullskala miksekino i 5.1 flerkanals lyd og 9 meter bredt lerret. Anlegget er kalibrert etter lydstandard fra filmbransjen og kan vise film.

Skolen har livemikser for konserter, revy og musikal som også inngår i skolens lydopplæring. Elevene lærer å operere denne selv slik at skolen er selvhjulpen når vi setter opp større live-arrangementer.

 

www.f21.vgs.no