Egersound og Bekk Studio

 

Eirik Bekkeheien driver EgerSound og BekkStudio har gått til anskaffelse av en flere Avid HDX systemer, DAD AX32, MTRX Studio og Avid S6 mikser. BekkStudio holder til på Jæren og her foregår det meste av etterarbeid. Rommene er spesialbygd med tanke på mest nøytral lydgjengivelse og god atmosfære. Allsidig musikkforståelse, trivelig arbeidsmiljø samt det beste innen vintage og moderne utstyr er grunnpilaren i hva som utgjør BekkStudio.
 
Gjennom den erfaringen som er opparbeidet, har de funnet en arbeidsmetodikk som perfekt blander dagens digitale teknologi med den gode gamle analog teknikken. Med S6 vil denne bli ytterligere styrket.
 
"Jeg vurderte en analog mikser med begrenset DAW styring men valgte Avid S6 fordi den er det eneste alternativet på markedet som er universal i støtten med Eucon og samtidig har gjennomført profesjonelle funksjoner" sier Eirik Bekkeheien. "Det at mikseren også stadig kan fornyes er også en viktig for meg. Det at jeg også kan flytte rundt på moduler eller anskaffe flere hvis jeg har behov for det gjør S6 veldig fleksibel"
 
ProLyd gratulerer Bekk Studio med en ny mikser av ypperste klasse
 
www.bekkstudio.no