Christian Ditleff

0

Fresher Approach går for Avid S6 kontroller
 
Fresher Approach med Christian i spissen samarbeider med lokale DJs og låtskrivere innenfor sjangeren House og Disco. Studioet brukes til innspilling, komposisjon og miks, samt lydetterarbeid for videovignetter. Arbeidsplattformen er basert på Pro Tools og Logic med Dynaudio Professional AIR25 monitorer med AIRbase12 sub. Av lydkilder kan vi nevne snadder som Sequential Circuits Pro-One fra 1981, nye Prophet 12 fra Dave Smith, samt software som Nexus, Komplete, Synthmaster, Spectrasonic, UAD, Waves og Flux.
 
Christian vurderte en tradisjonell analog mikser eller nyere basert på HUI protokollen, men etter å ha oppdaget hva S6 tilbyr i forhold til rask arbeidsflyt og nye muligheter var valget klart. "Jeg ble fasinert av S6 og hvor gjennomført proff og fleksibel den er. S6 er mye mer enn en mikser med total recall og optimal EUCON integrasjon; Den er også en editor der jeg kan gjøre alt av redigering effektivt og mer 'hands-on', uten behov for mus eller tastatur."
 
”Jeg grublet mye rundt dette og valgte å strekke meg til S6 og bestilte den først i customversjon uten Display, med Producer desk og 8 kanalstriper med stor ramme. Et par uker etter bestilling falt noe økonomisk på plass som gjorde at jeg kunne bestille en Displaymodul. Med S6 har jeg fleksibilitet til å utvide med moduler fra Avid og tredjeparts produsenter etter økonomi og behov. 
 
Vi Gratulerer Christian på Fresher Approach med anskaffelsen av Avid S6.