Velg visning:
Du har valgt:

Avid Venue Live Sound miksersystemer

0

Avid VENUE S6L miksere tilbyr en enestående lydkvalitet, pålitelighet, fleksibilitet og er enkle å bruke i alle situasjoner. De er designet for å være modulære og for å kunne passe i enhver sammenheng; fra mindre klubbturer til festivaler, teatre og TV- og radiosendinger. 
 

Avid VENUE-familien tilbyr den beste funksjonaliteten i sin klasse og kan tilpasses mer fleksibelt enn til forskjellige bruksområder og prisnivåer. Bruksområder inkluderer konsertturer, festivaler og front-of-house og monitormiks på klubber, teatre, TV og radiosendinger, kirker og kirkesaler og firmaarrangementer. Alle alternativer, programvare og Show filer for S6L-systemer er 100% kompatible med hverandre. De deler de samme høykvalitetskomponentene og har den samme kompromissløse lyden av høyeste kvalitet, uansett hvordan systemet er satt opp.
 

Ved å bruke S6Ls True Gain-teknologi kan brukeren enkelt dele I / O-enheter mellom flere nettverkede S6L-systemer, uten å påvirke lydkvaliteten. Dette vil redusere behovet for I / O-enheter og kabling, forkorte byggetiden og redusere transportkostnadene
 

Den fornyede VENUE | S6L-familien inneholder komponenter av høy kvalitet som gjør det enda enklere å konfigurere og tilpasse systemet til alle typer formål.
 

Du kan velge den mest passende kontrollflaten fra fem forskjellige alternativer som gir 16-48 fadere: S6L-16C, S6L-24C, S6L-24D, S6L-32D og S6L-48D. Kontrollflatene brukes sammen med ett av tre forskjellige DSP-alternativer, og antall innganger og utganger kan skaleres ved hjelp av fire forskjellige typer Stage Rack enheter.