KUPO KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Set Pancake, Quarter, Half&Full Apple Box KUPO KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Set Pancake, Quarter, Half&Full Apple Box KUPO KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Set Pancake, Quarter, Half&Full Apple Box KUPO KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Set Pancake, Quarter, Half&Full Apple Box

KUPO KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Set

Pancake, Quarter, Half&Full Apple Box

Varenr: 120289
-+
Bestillingsvare (3 dager)

Jesper Kolvig

Salgssjef

+47 23 19 96 07

 

 

 

 

BeskrivelseAlternativerRESSURSER
Beskrivelse

Apple Box kommer i fire standardstørrelser som er fraksjoner av en standard full Apple Box som er 20" x 12" x 8". To halvdeler gir en hel, fire kvarte gir en hel og åtte pancakes gir en hel. 1 Nesting Apple Box Set på 10cm har en pancake, kvart og halv Apple Box. Alle er lagret i den hele Apple Boxen, har et avtakbart sidepanel som glir på plass og er sikret med to sterke magneter, 9-lags konstruksjon med baltisk bjørk, sentral støtte for styrke og holdbarhet, avrundede kanter som er snille mot hendene og har en naturlig finish.

  • Pancake, kvarte og halve Apple Boxes oppbevares inni en hel Apple Box. De er et viktig studioutstyr for å legge høyde til et område, utjevning av en plattform, monteringsplattform, arbeidsbenk, sete osv.
  • Avtakbart sidepanel som kan skyves for enkel tilgang og som er sikret med to sterke magneter
  • 9-lags naturlig finish med baltisk bjørk
  • Avrundede kanter for enkel håndtering
  • Sparer plass og er enkel å transportere
Alternativer
RESSURSER
53428