EAW VFM109i BLACK STAGE MONITOR

EAW VFM109i BLACK

STAGE MONITOR

Varenr: 117212
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseAlternativerRESSURSER
Beskrivelse

VFM109i toveis trinnmonitorhøyttalersystem inkluderer en direkte utstrålende, ventilert, 10-tommers LF-kjegleomformer og en 1-tommers utgang / 1,75-tommers HF-komprimeringsdriver lastet med en stor, firkantet, brukerroterbar 90 × 60 dekningsmønsterhorn.

Fordi VF-seriens fullstendige systemer (VFR / VFM) bruker HF-seksjoner som ligner de som er utviklet for MK-serien, kan EAW-ingeniører benytte de samme revolusjonerende "strålebreddematchende" interne passive crossover / filter-nettverk som skiller MK-serien fra alle andre toveis systemer. Hvis den drives av en EAW-spesifisert forsterker eller via en digital signalprosessor i UX-serien, kan VFM109i nyte fordelene med EAW Focusing, en teknologi som eliminerer uregelmessigheter som ligger i tidsdomenet til enhver høyttaler.

VFM109i har et klassisk sceneskjermdesign med NL4-kontakter plassert på begge sider for enkel gjennomkobling. De inkluderer også en stangmonteringskopp hvis de trenger å brukes som små PA-strømnettet. Ingeniører integrerte håndtakene i skapdesignet, noe som gir kabinettet med lav profil et glatt, rent utseende.
Seks års garanti.

Toveis fullhøyttalere
Klassisk sceneskjermdesign
Pole mount cup for bruk som hovedsystem
Store, brukerroterbare horn for optimal mønsterkontroll
Strålebreddematchende crossover-punkt
Langvarig pålitelighet

 

 

Alternativer
RESSURSER
42797