Kom i gang med Dolby Atmos miksing

0

 

Enten du er i et kommersielt studio eller ditt eget personlige studio, her finner du det du trenger for å komme i gang med å mikse i Dolby Atmos. Det er flere nivåer man kan legge seg på utstyrsmessig, fra «in the box» med hodetelefoner til et fullverdig oppsett av høyttalere, kontrollflate med samtidig zero latency lytting for musikere.  

 

ProLyd kan hjelpe deg med å finne riktig løsning for din eksisterende utstyrspark og behov, nå og planlagt for fremtiden. Ta gjerne kontakt for en prat.

 

 

Her er eksempler på Atmos-klart utstyr:

 


Pro Tools STUDIO og ULTIMATE

Pro Tools er det mest brukte og standarden for musikk og postproduksjon i det profesjonelle markedet. Pro Tools lar deg gjøre all din Dolby Atmos-miksing uten å forlate programvaren. Lag objekter ved å trykke på en knapp. Og flytt lyder hvor som helst ved å integrere Dolby Atmos Music-panneren.

 

 

 

 

 

 

 

Dolby Atmos Production Suite

En Dolby Atmos Renderer er hjernen i ethvert Dolby Atmos-oppsett. Miks og få gjengitt alt på én eller flere datamaskiner, inkludert miksing i Atmos binauralt på hodetelefoner med Production Suite. Eller for multisystemprosjekter, Mastering Suite tilbyr avanserte kontroller og funksjoner for kinolyd.


 

 

Multikanals monitorkontroller

Du kan høre på Dolby Atmos-mikser med hodetelefoner binauralt, men har du et høyttaleroppsett, trenger du en Atmos monitorkontroller med minst 12 dedikerte utganger. Pro Tools | MTRX og MTRX Studio går utover, og kombinerer I/O, ruting og monitorkontroll med romkorreksjon, alt i ett enkelt grensesnitt som igjen kan fjernstyres fra en kontrollflate, iPad eller en lyttevelger som DAD MOM. DAD sine audiointerface tilbyr de samme mulighetene med alternative lydkort for Thunderbolt, Dante eller Madi via et RME Madiface.

 

 

 

 

 

Prosessorer, decodere og høyttalere

Vi har en rekke varianter innen DSP høyttaler tuning. Fra SPW for MTRX og DAD til mer omfattende løsninger fra f.eks. Trinnov som også kan fungere som en monitorkontroller. En decoder er kjekt å ha slik at man kan bli inspirert av hvordan andre har kreativt tatt i bruk seg Dolby Atmos. Via en ,edia avspiller kan man lytte på Apple Music eller Tidal og få dette opp som en kilde fra en Iota eller Arvus decoder. Vi fører alle høyttalermerker og kan tilby utbygging basert på eksisterende foretrukne modell, dog med anbefalinger etter Dolby sine krav når det gjelder SPL ytelse og spesifikasjoner.  

 

 

 

 

 

 

 

HDX systemer

HDX lydkortene med innebygget DSP utvider funksjoner og Pro Tools-ytelsen. Pro Tools HDX leverer uovertruffen DSP-akselerasjon for at man skal kunne gi musikere «zero latency» i monitor med plugins på kanalen under opptak og derved flyter produksjons- og miksfasene sammen til ett,for et kreativt Atmos-idésamspill mellom musikere og produsent i studio på en praktisk og effektiv måte. HDX åpner også for «sample accurate framesync», noe som er viktig hvis man jobber med lyd til bilde.  

 

 

 

 

 

 

Effektiviser arbeidsflyten med en kontrollflate

En bra kontrollflate for din DAW og MTRX kan effektivisere din arbeidsflyt betydelig samt gi mer ergonomisk variasjon med tanke på helse. Avid S6 og S4 gir de mest omfattende Dolby Atmos-arbeidsflyten med stor variasjon med dedikerte funksjoner som Softkeys, joystick modul med mer. Trenger du en mer budsjettvennlig løsning er Avid S1 og Dock med Avid Control for nettbrett som iPad.

 

 

 

 

Distribuer musikkmiksene dine

Med AvidPlay kan du levere Dolby Atmos Music fra Pro Tools til Apple Music, TIDAL HiFi, Amazon Music HD og behold 100% av rettighetene og inntektene dine.

 

 

 

 

 


 

 

 

Konfigurer Renderer
Lær om Dolby Atmos Renderer og hvordan du konfigurerer den i Pro Tools

Forbered miksen din
Se hvordan du lager objektspor i Pro Tools for å mikse musikk i Dolby Atmos