AVID Pro Tools MULTISEAT Server RENEWAL Multiseat License Server RENEWAL

AVID Pro Tools MULTISEAT Server RENEWAL

Multiseat License Server RENEWAL

Varenr: 119695
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørRESSURSER
Beskrivelse

 

AVID  Pro Tools Multiseat License Server

Dette er serverproduktet man kombinerer med et antall Pro Tools Multiseat lisenser. Fordelen er at man har iLok nøkkel med flere lisenser på et serverrom som deler ut Pro Tools brukerinstanser på lokalt nett. På denne måten slipper man svinn av nøkler og lisenser i hvert semester. Det finnes kvantumsrabatter  basert på antall år pr. bestilling og antall lisenser.

 


Pro Tools Multi Seat server er tilgjengelig for disse:

 


Pro Tools STUDIO – Kraftig utvidede funksjoner for musikkproduksjon
Pro Tools ULTIMATE – Toppversjonen for postproduksjon og high-end musikkstudio med HDX systemer.





Pro Tools STUDIO
For den mer seriøse som trenger et større lydproduksjonsverktøy. Fra og med denne versjonen støttes HDX baserte Avid Carbon for zero latency. I tillegg får du mer avanserte funksjoner som Clip FX editering, dobbelt så mange lydspor som forrige versjon samt Dolby Atmos for surround miksing. 512 spor/64 Native IO/Carbon IO. (Nykjøp kun som leie/subscription. Eksisterende Eiet/Perpetual kan Planfornyes/Get Current.)

Pro Tools ULTIMATE
For pro-markedet med maksimalt antall spor og IO, HDX-system støtte, Dolby Atmos-verktøy og avanserte edit-funksjoner for å ta på seg de største musikk- og postproduksjonene. 2048 spor/256 Native IO/Carbon IO/HDX IO. (Tilgjengelig som Eiet/Perpetual for eksisterende kunder og Leie/Subscription med tilhørende fornyelser/Get Current.)



 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

- Grensesnitt (Protokoll)
  • Pro Tools Familien
  • Pro Tools Software lisenser


Tilbehør
RESSURSER
51936