AVID Pro Tools CARBON Plan RENEWAL 1 års fornyelse når Plan ER AKTIV AVID Pro Tools CARBON Plan RENEWAL 1 års fornyelse når Plan ER AKTIV AVID Pro Tools CARBON Plan RENEWAL 1 års fornyelse når Plan ER AKTIV

AVID Pro Tools CARBON Plan RENEWAL

1 års fornyelse når Plan ER AKTIV

Varenr: 118483
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoRESSURSER
Beskrivelse

AVID Pro Tools - Bransjestandarden i lydproduksjon

 

ProLyd har kort leveringstid på epost

Dette produktet er alltid på lager elektronisk. Leveres raskt på epost i vår åpningstid. Aktiveringskoden leveres elektronisk for aktivering på din Avid-konto. Husk å velge elektronisk levering i kassen på web.

 

Pro Tools-familien:

·         Pro Tools | First— Gratis begynner-versjon av Pro Tools med begrenset funksjonalitet, men med nok verktøy til de som er ferske i lydredigering og miksing. http://www.avid.com/pro-tools-first

 

·         Pro Tools—Industristandarden innen DAW; Med alle funksjoner man har bruk for i semi-pro, student og prosjektstudiosammenheng.

 

·         Pro Tools | ULTIMATE—For pro-markedet med avansert funksjonalitet og arbeidsflyt for mer krevende Musikk og lydproduksjon.

 

Her er en mer nøyaktig oversikt over forskjellene mellom de ter Pro Tools variantene: http://www.avid.com/pro-tools/comparison

 

 

AVID-terminologier forklart: - Hvilken utgave skal jeg velge?

Det finnes flere utgaver av hver Pro Tools versjon, og det kan være forvirrende å finne det som er riktig for deg. Her er en kort oversikt over de viktigste forskjellene.

 

Perpetual

For deg som ikke har noen tidligere versjon av Pro Tools.

Dette som ofte blir kalt fullversjon/eie. Man kjøper produktet til odel og eie. Gir deg nyeste versjon av Pro Tools og gratis oppgraderinger i ett år fremover. Dette året med oppgraderinger kalles en «aktiv plan» fra AVIDs side. Før året er omme kan du kjøpe en RENEWAL, eller fortsatt bruke den siste versjonen du hadde tilgang før Planen forfalt.  

 

Subscription

For deg som kun vil bruke Pro Tools i en begrenset periode.

Leie eller abonnementsavtale. Gir full tilgang til Pro Tools i ett år. Etter året er omme, har man ingen tilgang til Pro Tools lenger, og ingen mulighet for å oppgradere.

 

Renewal

Planfornyelse med tilgang til alle oppgraderinger i ett år fremover.

Den billigste måten å holde seg oppdatert på! Dette er produktet for deg som er har en aktiv plan, og vil forlenge den med ett år for å fortsette å få tilgang til oppgradering for en billigere penge.

 

New Plan (tidligere reinstatement)

For deg som har en utgått plan eller en gammel Pro Tools.

Hvis man har latt planen sin utgå, eller har en eldre versjon av Pro Tools (eldre enn 9), vil dette være produktet for deg. Denne er dyrere enn en Renewal, men gir tilgang på siste versjon av Pro Tools og ett år med fremtidige oppgraderinger.

 

 

 

EDU – For skoler, lærere og studenter

Vi har rabatterte løsninger for skoler, lærere og studenter. Ta kontakt hvis det er noen spørsmål, så hjelper vi deg å finne riktig løsning!

 

OBS!

Krever EDU-godkjenning av AVID! Les mer om kriteriene her:

http://www.avid.com/US/resources/academic-eligibility

ProLyd refunderer IKKE lisenser som ikke går igjennom AVIDs godkjenning grunnet manglende EDU-bevis!

 

Ressurser:

 

Link til ProLyd Fokus side - https://www.prolyd.no/avdelinger/lydnytt/pro-tools

Aktivering - http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/How_To/ActivationCard

Kompatibilitet med MacOS og Windows - http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/Compatibility/Pro-Tools-Operating-System-Compatibility-Chart

 

Teknisk info

Produktinformasjon

- Grensesnitt (Protokoll)
  • Pro Tools Familien
  • Pro Tools Software lisenser


RESSURSER
48258