Yamaha CL1 Digital Mikser 48 kanaler + 8 stereo, 1 fader seksjon Yamaha CL1 Digital Mikser 48 kanaler + 8 stereo, 1 fader seksjon Yamaha CL1 Digital Mikser 48 kanaler + 8 stereo, 1 fader seksjon Yamaha CL1 Digital Mikser 48 kanaler + 8 stereo, 1 fader seksjon

Yamaha CL1 Digital Mikser

48 kanaler + 8 stereo, 1 fader seksjon

Varenr: Yamaha CL1
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseAlternativerRESSURSER
Beskrivelse
 
 
Yamaha CL serien digitale miksere: CL5 – CL3 – CL1
Yamaha feirer over 25 år med digitalmikserutvikling med å lansere CL serien miksere. Serien består av tre kompakte og lette kontrollflater samt to alternative stagebokser:
 
- CL5 - 72 kanaler + 8 stereo - Centralogic + 3 fader seksjoner, Innebygget meterbro
- CL3 - 64 kanaler + 8 stereo - Centralogic + 2 fader seksjoner, meterbro opsjon
- CL1 - 48 kanaler +8 stereo - Centralogic + 1 fader seksjon, meterbro opsjon
- Rio3224D – 32 innganger og 16 + 4 stereo AES/EBU utganger
- Rio1608D – 16 innganger og 8 utganger
 
 
Evolusjonen går sin gang
 
Med CL serien introduserer Yamaha flere nyheter. Faderne er forbedret, Centralogic brukersnittet er videreutviklet og oversikten er forbedret blant annet med et eget navn display over hver kanal med fargekoder. En rekke brukerdefinerbare knapper og potter gir direkte kontroll over hva man selv vil. Mikserne benytter seg av Dante nettverk for overføing av lyd og kontrolldata mellom stagebokser og kontrollflatene. Nettverket gir kapasitet for opp til hele 256 kanaler i samme nettverk. En genialt nyttig gain kompensasjon gjør at flere miksere (også av ulike merker) kan dra nytte av de samme I/O boksene for FOH eller monitor. Nettverket er enkelt å installere og man har ikke behov for å være tilkoblet en computer for installasjon. CL har 32 utgangsbusser og separat stereo og mono bus. Disse er tilgjengelig via Rio Stageboksene og via MY kortplassene som tilbyr alle tenkelige formater og utvidede muligheter som for eksempel EtherSound, Lake høyttaler prosessering og sammenkobling av flere CL bord for større styreflater.
 
 
 Lastebillass med outboard rack enheter er innebygget
 
Yamaha digitale miksere inneholder en enorm kapasitet i form av effekter, regnekraft og prosessorer. Med CL mikserne utvides denne verktøykassen i både størrelse og kvalitet. Yamaha sin unike VCM plugin teknologi gir en virkelig opplevelse av klassiske outboard effekter i virtuelle premium rack. Nå har er det tilgjengelig studiokvalitets sound som fra Rupert Neve Portico EQ og Compressor, Universial Audio U76 og 2A samt Urei, Teletronix, DBX, Pultec, samt tyske og amerikanske tape maskiner. Videre er alt av typiske SPX effekter og REV-X Studio klangene innebygget. Opp til 32 grafiske equalizere kan brukes på en gang.
 
 
Innspilling med Steinberg Nuendo Live eller USB minne
 
Med CL mikserne får man med Nuendo Live for PC/Mac. Med dette software kan man via Dante nettverket ta opp 64 kanalers produksjoner uten at man har behov for lydkort. Programmet tilbyr grunnleggende redigeringsfunksjoner, utveksling av kanalnavn og lokasjoner og kan integreres med transport kontroll. Prosjektet er kompatibelt og kan oppgraderes til fullversjon av Nuendo som tilbyr flere redigeringsmuligheter for lyd og lyd til bilde. For dokumentasjon av for eksempel foredrag kan man spille inn to spor på en USB minnepinne direkte på mikseren. Hvis man har behov for sikkerhets opptak backup kan man via MY kortplassene tilkoble lydkort eller opp til 48 spors frittstående opptagere.
Praktiske iPad og editor løsninger tilgjengelig
Cl5 og CL3 har egen hylle for iPad integrert i mikseren. Med denne kan man vandre rundt i salen eller stå på scenen og fjernstyre CL mikserne. Et editor program for Mac/PC gjør det mulig å  offline planlegge produksjoner på forhånd for å spare tid. Her kan man også ha backup av alle typer minner man har i mikseren som for eksempel den favoritt innstillinger på musikere man ofte jobber med. Det finnes også muligheter for å konvertere miksinnstillinger mellom CL og andre Yamaha miksere.
 
 
Alternativer
RESSURSER
6699