Yamaha DM7 miksere for scene og kringkasting

0

 

DM7 serien med miksekonsoller representerer et betydelig fremskritt i utviklingen av form, funksjonalitet og fleksibilitet med sitt intuitive brukergrensesnitt, kompakte design og omfattende utvalg av kraftige funksjoner som gjør at de kan overgå andre mikser i sin klasse.

 

DM7 serien er fysisk utvidbar med en DM7 Control som gir ekstra styring og visuell tilbakemelding samt ytterligere software funksjoner for Broadcast og teater som for eksempel Miks Minus og DCA Scene Grid.

 

DM7 passer og kan tilpasses perfekt alle bruksområder fra kringkasting, strømming og musikkproduksjon til teater, kulturhus og konserter. DM7-seriens avanserte muligheter og fleksibilitet setter en ny standard for brukervennlighet og arbeidsflyt samtidig som de holder seg trofast til Yamaha sin kjente kvalitet i alle ledd.

 

DM7 serien er en innovativ serie med digitale mikser som ikke bare garanterer enestående lydkvalitet, enkel betjening og høy pålitelighet for å koble sammen teknikere, artister og publikum, men er også svært skalerbar og fleksibel nok til å tilpasses etter bruksområde. En DM7-oppsett kan ta på seg forskjellige konfigurasjoner avhengig av teknikerens preferanser og kan støtte et bredt spekter av bruksområder.