AVID Pro Tools STUDIO Leiefornyelse 1 år Annual Paid Subscription - RENEWAL AVID Pro Tools STUDIO Leiefornyelse 1 år Annual Paid Subscription - RENEWAL

AVID Pro Tools STUDIO Leiefornyelse 1 år

Annual Paid Subscription - RENEWAL

Varenr: 9938-30003-50
-+
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørRESSURSER
Beskrivelse

Avid Pro Tools, standarden for lydproduksjon


Pro Tools er verdens mest utbredte og omfattende programvare for profesjonell lydproduksjon av musikk, filmer og TV-serier. Pro Tools er bransjestandarden alle strekker seg mot. Fra man får undervisning i musikk og media på skolen, i sitt første studio og til man har valgt yrkesretning og jobber i med Pro Tools profesjonell sammenheng.

Pro Tools familien tilbys i prisklasser fra nybegynner til high-end og de er identiske i brukersnitt. Alt du investerer i læring, arbeid og arbeidsflyt på den minste utgaven vil du ha glede av på de større utgavene senere. Pro Tools passer like perfekt for nybegynneren i hjemmestudioet til den profesjonelle musikk-/post-produsenten. Med alle Pro Tools versjoner kan du spille inn, produsere, redigere og mikse med masse headroom for den beste lydkvaliteten.

Med Pro Tools tilbyr Avid og andre fabrikanter både software og hardware som kontrollflater og audio interface som er tett integrert slik at du får en raskere og sunnere arbeidsflyt. Pro Tools MTRX og Carbon-familien tilbyr for eksempel funksjoner som monitorkontroll, infrastruktur, høyttaler-tuning, mikrofonforsterkere, ADDA og masse mer, samt fjernstyrbart fra kontrollflater og Pro Tools.


Pro Tools-serien består av disse alternative utgavene:

Lydbransjen er i stadig utvikling med nye standarder og arbeidsmetoder. Pro Tools-familien består av alternative produkter som er tilpasset forskjellig typer brukere som kan samarbeide på tvers av versjonene.


Pro Tools INTRO – Gratis versjon med de fleste basisfunksjoner
Pro Tools ARTIST – Rimelig versjon med flere spor og de fleste basisfunksjoner
Pro Tools STUDIO – Kraftig utvidede funksjoner for musikkproduksjon
Pro Tools ULTIMATE – Toppversjonen for postproduksjon og high-end musikkstudio med HDX systemer.Pro Tools INTRO
Gratisversjon av Pro Tools for hobbymusikere og låtskrivere som ønsker en kompatibel Pro Tools med begrensede funksjoner og antall spor.

Pro Tools ARTIST
For musikere, låtskrivere, prosjektstudio og produsenter. Artist tilbyr alt du trenger for å lage beats, skrive sanger, spille inn og mikse musikk som er klar til å bli hørt på de mest populære streaming plattformene. PT Artist passer fint med alle native-baserte lydkort på markedet og har full støtte for EUCON kontrollflater. 32 spor/16 Native IO. (Kun tilgjengelig som leie/subscription.)

Pro Tools STUDIO
For den mer seriøse som trenger et større lydproduksjonsverktøy. Fra og med denne versjonen støttes HDX baserte Avid Carbon for zero latency. I tillegg får du mer avanserte funksjoner som Clip FX editering, dobbelt så mange lydspor som forrige versjon samt Dolby Atmos for surround miksing. 512 spor/64 Native IO/Carbon IO. (Nykjøp kun som leie/subscription. Eksisterende Eiet/Perpetual kan Planfornyes/Get Current.)

Pro Tools ULTIMATE
For pro-markedet med maksimalt antall spor og IO, HDX-system støtte, Dolby Atmos-verktøy og avanserte edit-funksjoner for å ta på seg de største musikk- og postproduksjonene. 2048 spor/256 Native IO/Carbon IO/HDX IO. (Tilgjengelig som Eiet/Perpetual for eksisterende kunder og Leie/Subscription med tilhørende fornyelser/Get Current.)Alle versjoner tilbys som leie såfremt du ikke allerede eier en Perpetual-lisens

Nye Pro Tools lisenser vil fremover kun være tilgjengelig i leieform og Avid gjør en større bredde av leie-lisenser tilgjengelig, alle med en utvidet bundle av software plugins som for eksempel Groovecell og Synthcell for disse leieversjonene.

Samtidig velger Avid å ivareta de eksisterende kundene sine «behov/verdier» ved å fremdeles tilby Perpetual planfornyelser og «Get Current» produkter. Hvis du allerede eier en Perpetual eiet lisens vil du fremdeles kunne planfornye din lisens som tidligere. Hvis din eide lisens har en utgått plan finnes det et «Pro Tools Get Current»-produkt slik at du kan få din lisens inn i en aktiv plan igjen.


Finn riktig versjon. AVID lisens-terminologier forklart:
Det kan være forvirrende å forstå hvilket produkt som er mest lønnsomt å kjøpe for deg. Derfor forklarer vi her forskjellen på type lisens. Hvis du er i tvil kontakt gjerne oss på ProLyd for å guide deg til riktig og rimeligste versjon for dine behov. Her er en kort oversikt over de viktigste begrepene.


Leie/Subscription lisens
For deg som kun vil bruke Pro Tools og som ikke har en gammel/eksisterende Perpetual lisens tilgjengelig på Avid eller iLok-kontoen din.
Ny leie eller leiefornyelse, en abonnementsavtale. Gir full tilgang til Pro Tools og plugins bundle i ett år. Etter året er omme må man kjøpe en leiefornyelse eller en ny leielisens for å få tilgang på Pro Tools igjen.

Perpetual/Eiet lisens
Dette er en eiet lisens som tidligere var i salg. De som kjøpte dette produktet, har dette produktet til odel og eie i den versjonen som var aktuell siste gang man hadde en aktiv plan. Med denne lisensen kan man ha en aktiv- eller utgått fornyelsesplan. Man bør fornye denne planen innen den går ut for å kunne laste ned nye versjoner av Pro Tools og kunne bruke de ekstra plugins som følger med i planen. Hvis plan er utgått kan man kjøpe en «Get Current» for å aktivere planen igjen.


Planfornyelse/Renewal av Perpetual
En Planfornyelse gir deg oppgradering/Plugins/Support for en eksisterende Perpetual lisens i ett år fremover. Dette er produktet for deg som er har en aktiv plan, og vil forlenge den med ett år for å fortsette å få tilgang til oppgradering et eller flere år fremover.


Get Current (Reinstatement av gammel Perpetual)
For deg som har en utgått plan eller en gammel Pro Tools. Hvis man har latt planen sin utgå, eller har en eldre versjon av Pro Tools (versjon 9 eller nyere) tilgjengelig på din iLok-konto, vil dette være produktet for deg. Denne er dyrere enn en Renewal, men gir tilgang på siste versjon av Pro Tools og ett år med fremtidige oppgraderinger.

Teknisk info

Produktinformasjon

- Funksjon & bruk Dolby Atmos
- Grensesnitt (Protokoll)
  • Pro Tools Familien
  • Pro Tools Software lisenser


Tilbehør
RESSURSER
29498