AVID S4 kontroller 24_5F System 24 kanalstriper, 5 fot bred, 1 år avtale AVID S4 kontroller 24_5F System 24 kanalstriper, 5 fot bred, 1 år avtale

AVID S4 kontroller 24_5F System

24 kanalstriper, 5 fot bred, 1 år avtale

Varenr: 121050
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerRESSURSER
Beskrivelse

Miksing i verdensklasse for Post- og Lydstudioer

 

Få miksekraften til industristandarden Avid S6 M40 i en mer kompakt kontrollflate. S4 øker hastigheten i din arbeidsflyt på samme måte som S6 men i en mer strømlinjeformet, halvmodulær overflate for intelligent DAW-kontroll. Enten du lager musikk, designer lyd, surroundlyd eller underviser i lydproduksjon, har S4 den perfekte passformen for ethvert prosjekt.

 

For Postproduksjon

Ta med effektiv arbeidsflyt og prosjektene fra S6 til de mindre rommene for lydmiks, lyddesign, ADR og editering. S4 gir den allsidigheten du trenger for å ta et hvilket som helst prosjekt - fra film, TV og OTT-medier, til reklamefilm og spill. Brukersnittet på S4 og S6 er tilnærmet identisk og innstillinger som f.eks. layers følger Pro Tools prosjektene og gir deg muligheten til å ta miksen fra rom til rom.

 

For musikkproduksjon

Få de kreative mulighetene til å ta på deg alle prosjektformater fra stereo- til Dolby Atmos-musikkprosjekter. Få en unik visuell- og musikalsk kontroll over alle stadier i produksjonen fra opptak og editering til miks, med tonnevis av programmerbare snarveier for effektive arbeidsflyter for alle ledd i produksjonen. S4 passer perfekt for alle studioer, uansett størrelse.

 

For klasserommet

S4 gir studentene verktøyet for å lære de moderne arbeidsflytene for musikk- og lydproduksjon de senere vil møte i medie- og underholdningsbransjen. I tillegg kan S4 tilpasses for å støtte en hvilken som helst faglig læreplan. Elevmaskiner kan også enkelt tilkobles for samtidig styring fra S4 kontrollflaten.

 

 

 • Leveres i følgende størrelser:
 •    8 kanalstriper i 3 fot ramme
 •  16 kanalstriper i 4 fot ramme
 •  16 kanalstriper i 5 fot ramme
 •  24 kanalstriper i 5 fot ramme

 

Kontrollflaten kan utvides med opsjoner:

 •  Display Module (opp til 4 stk.
 •  Channel Strip Module (CSM) Opp til totalt 24 kanaler
 •  Attention Knob Module
 •  Joystick Module
 •  Post Module
 •  Tredjeparts moduler og komponenter

 

EUCON kompatibel studioinfrastruktur:

 •  Avid MTRX
 •  DAD AX32 og DX32
 •  XMON /D-MON

 

Få kraften til S6-M40 i en mindre overflate Fra sin dype DAW-kontroll og fullt integrerte Dolby Atmos-arbeidsflyt, til overlegen ergonomi og brukervennlighet, gir Avid S4 deg den samme enorme kraften, egenskapene og arbeidsflytene S6 i en mer kompakt kontrollflate designet for mindre rom og budsjetter.

 

Få kontroll over flere DAW samtidig

I likhet med S6 er S4 basert på EUCON-teknologien, og gir deg dyp, uovertruffen DAW-integrasjon med blant annet Pro Tools, Nuendo, Cubase, Logic Pro, Sequoia, Motu DP, Mixbus og Pyramiks rett fra berøringsskjermen og overflaten - til og med to forskjellige applikasjoner samtidig. Fra å redigere plug-ins og skrive automatisering, til å utføre komplekse makrooppgaver med et enkelt SoftKey-trykk, akselererer S4 effektiviteten din på en måte som kun en Avid kontrollflate kan.

 

Omfattende monitorkontroll av interface

Du kan enkelt sette opp og kontrollere talkback, listenback, studiomonitorer, lyttemikser, kilder og nivåer rett fra overflaten for å håndtere alt fra enkle cue-mikser for musikkinnspilling, til lytting og folddown i alle formater fra Atmos til mono. S4 funger optimalt sammen med eksterne EUCON styrbare interface som Avid MTRX og DAD AX & DX.

 

Utvid din allsidighet

Stereo. Surround. Immersive lyd. For musikk, postproduksjon og medieundervisning. Uansett format, DAW eller arbeidsflyt, gjør S4 det enkelt å utvide dine kreative evner og fagområder. Ekstra modulalternativer, inkludert flere kanalstriper, Joystick, PEC/Direct-brytere og fokus Knobmodul er tilgjengelig for å støtte en rekke arbeidsflyter og muligheter. Få jobbene du ønsker med en allsidig kontrollflate som styrker potensialet ditt mens du holder budsjettet i sjakk.

 

Se miksen din på nye måter

Den trykkfølsomme senterskjermen gir direkte tilgang til prosjektspor og kanalstriper med dedikerte fargekodede potmetre. I den unike Softkeys seksjonen finner du standard- eller egendefinerte grafiske funksjonsikoner for visuell direktetilgang til alt mulig av editering og prosjektstyring. S4 støtter opptil fire valgfrie Displaymoduler som gir en omfattende visuell tilbakemelding på prosjektet med valgfrie metere, grupper, DYN/EQ-kurver samt automatiseringskurver over høyoppløselige rullende Pro Tools-waveforms som kan redigeres rett fra overflaten. Du får bedre innsikt i alle aspekter av økten, slik at du kan lage utrolige mikser på en effektiv måte.

 

  
Teknisk info

Produktinformasjon

- Funksjon & bruk Dolby Atmos
- Grensesnitt (Protokoll) EUCON
- Tilkoblinger (Pluggtype HW) RJ45


Alternativer
RESSURSER
55662