LIVE/SCENE

 

ProLyd AS ny salgskanal for Avid Live Sound i Norge

 

Den 18. oktober 2019 overtar ProLyd  ansvaret for salg, service og support av Avid Live Sound produkter i Norge. ProLyd er allerede klassifisert som Avid Elite Partner og har gode relasjoner med Avid. I over 20 år har ProLyd solgt Avids Pro Tools og kontrollsystemer og ser frem til å også representere Avid Live i det norske markedet. 

 

Avid Live Sound produkter har vært på markedet siden 2005 og produktserien består i dag av Venue S6L systemene med en rekke alternative kontrollere, Engines og stageracks som også kan kombineres i smarte økosystem etter behov. 

 

«Vi gleder oss til å også representere Avid Live i Norge» uttrykker merkeansvarlig for Avid, Johannes Mollø-Christensen. «Vi er samtidig takknemlige for, og verdsetter den store innstasen Benum med Kenneth Vadseth har lagt ned i produktlinjen de senere årene».  «Vi hos Benum ønsker Prolyd lykke til i arbeidet med Avid Live sound» sier daglig leder i Siv. ing. Benum AS, Ronald Hernes.
 
Produktansvarlig for Avid Live på ProLyd blir John Erling Johnson. Han har god kjennskap til produktene og har jobbet mye på S6L -systemene. «Avid Venue S6L systemene er noe av det ypperste man kan jobbe på når det gjelder lydkvalitet og brukersnitt, sånn er det bare» sier Johnson.    
 
ProLyd har i de siste to årene hatt en betydelig satsning på Live & Scene markedet. Fra før distribuerer de en rekke merker som DirectOut technologies, Schoeps Mikrophone, RME, Waves Live systemer og dB technologies. Litt av varemerket til ProLyd er å sy sammen smarte løsninger som ivaretar brukernes behov, samtidig som nye muligheter åpner seg for ny teknologi og effektive løsninger på tekniske utfordringer.

 

 

Produktansvarlig Avid Live Sound

John Erling Johnson

Telefon 23 19 96 11 /414 27 585

john@prolyd.no

 

 

Merkeansvarlig Avid

Johannes Mollø-Christensen

Telefon 23 19 96 02

johannes@prolyd.no

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.