Argon Audio Quiet Storm ekte hi-fi-lyd og støyreduksjon (ANC) Argon Audio Quiet Storm ekte hi-fi-lyd og støyreduksjon (ANC)

Argon Audio Quiet Storm

ekte hi-fi-lyd og støyreduksjon (ANC)

Varenr: 121124
-+
Bestillingsvare (5 dager)

Jesper Kolvig

Salgssjef

+47 23 19 96 07

 

 

 

 

BeskrivelseRESSURSER
Beskrivelse

Argon Audio QUIET STORM er velspillende og superkomfortable over-ear hodetelefoner, som gir deg alt du trenger for skikkelig gode musikkopplevelser til en utrolig lav pris. Her får du lydkvalitet, gjennomtenkt konstruksjon og kvalitetskomponenter for pengene i stedet for navneskilt, unødvendige funksjoner og et hav av uforståelige lydformater og innstillinger som du uansett ikke vil styre med til daglig.

QUIET STORM er plug-and-play og klar til å gi deg flotte lydopplevelser rett ut av esken. Når du har paret dem med telefonen eller datamaskinen din, er du klar til å nyte den gode og detaljerte lyden som verken er for tynn eller altfor basstung. Litt som en moderne elbil – bare vri nøkkelen og kjør! Argon Audio har gjort alt det harde arbeidet for deg, slik at du kan konsentrere deg om det som betyr noe. Nemlig å nyte musikken din.

Du vil bli overrasket over hvor mye god lyd Argon Audio har klart å klemme inn i denne modellen, spesielt når du ser på prisen. Med QUIET STORM er det enklere og billigere enn noen gang å få et par seriøse hodetelefoner med ekte hi-fi-lyd og støyreduksjon (ANC). QUIET STORM er også fullt sammenleggbar som kommer godt med når du skal finne plass i den stappfulle sekken eller trillebagen.

 

Over-ear hodetelefoner med ANC*
Batteritid opptil 30 timer (ANC aktiv)
Standby-tid opptil 300 timer
Ladetid: 2 timer (full opplading), 5 minutters hurtigopplading gir 2 timers spilletid
Øreputer i kunstlær
Fullt sammenleggbar lettvektsdesign
Medfølgende tilbehør: hardcase transportetui, USB-A til USB-C ladekabel (30 cm), lydkabel (1 meter 3,5 mm minijack)
RESSURSER
55881