Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion Komplett Semi-modulært system Bundle Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion Komplett Semi-modulært system Bundle Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion Komplett Semi-modulært system Bundle Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion Komplett Semi-modulært system Bundle Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion Komplett Semi-modulært system Bundle Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion Komplett Semi-modulært system Bundle Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion Komplett Semi-modulært system Bundle

Moog Sound Studio DFAM & Subharmonion

Komplett Semi-modulært system Bundle

Varenr: 117327
-+
Bestillingsvare (14 dager)
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerRESSURSER
Beskrivelse


Er du klar for en analog syntesereise? Med Moog Sound Studio Bundlene er du dekket. Moog Sound Studio er to alternative komplette pakker med semi-modulære synthesizere og tilbehør laget for å gi brukerne alt utstyr, kabler, tilbehør og pedagogiske verktøy som trengs for å komme inn i den analoge synteseverdenen for første gang eller for å fortsette å utforske. Alt du trenger er dine egne hodetelefoner eller personlige høyttalere, og du er klar til å komme i gang! Det er to alternative bundler Sound Studio pakker:

 

Moog Sound Studio: Mother-32 & DFAM (GUL)
Moogs Mother-32 og DFAM synthesizere er en perfekt kombinasjon for ethvert elektronisk studio. Mother-32 er en allsidig ytelses- og produksjonssynthesizer med en kraftig step-sequenser på 64 spor. Den klassiske Moog-sounden leverer rå analog lyd, dyp Moog-bass og skyhøye sololyder, og danner et utmerket kompliment til DFAMs rike analoge rytmer og perkusive mønstre. Like imponerende alene, blir disse synthene virkelig magiske når de kombineres i et enkelt system. Ved å komble Mother-32 og DFAM sammen, dannes et sonisk univers og inspirerer til nye ideer.

 

Moog Sound Studio: DFAM & Subharmonicon (BLÅ)
Moogs Subharmonicon og DFAM synthesizere er en magisk kombinasjon. Subharmonicon er et rikt sonisk kaleidoskop av 6-tone subharmoniske akkordformer og polyrytmiske sekvenser, mens DFAM presenterer en inspirerende ny tilnærming til trommesyntese og rytmisk mønsterkreasjon. Mens hvert instrument er unikt kraftig alene, skaper sammenkobling av de to en opplevelse som er større enn summen av delene. Patch dem sammen for å skape nye lyder, låse opp nye muligheter, synkronisere mønstre og utforske uendelige soniske stemninger.

 

Stereo Summing Mikser og Patchkabler
Denne 4-inngangs analoge summikseren (1/4 ”IN, 1/8” stereo OUT) har valgbare mono- eller stereokonfigurasjoner for fleksibel ruting, og den innebygde PSU leverer strøm i hele Moog Sound Studio. De medfølgende patchekablene kommer i lengder og farger for å komplimentere systemet og redusere rot.
 
2-etasjers racksett og kabelholder
Sett både synthesizere og summingmikser sammen som ett komplett og kompakt med et oversiktlig brukersnitt. Den medfølgende patchkabel-organisatoren kobles til stativet eller monteres direkte på en hvilken som helst vegg, slik at patchkablene blir ryddige og ordnede for en problemfri arbeidsflyt.
 
Guidede øvelser, utforskingsleker og pachkoblingsark
Modulære syntesizere trenger ikke være skremmende! Inkluderte spill og læremateriell lar spilleren utforske i sitt eget tempo. Detaljerte og morsomme øvelsene er designet for å akselerere din synteseopplevelse ved å utforske nye ferdigheter for å støtte din pågående syntesepraksis - Et perfekt startpunkt for nybegynnere eller som inspirasjonskilde for den erfarne proffen.


Mother-32
Mother-32 er en intuitiv og utvidbar semi-modulær synthesizer som gir rå analog lyd, kraftig sekvensering og omfattende sammenkobling til ethvert elektronisk eller modulært økosystem. Mother-32 utmerker seg ved: Klassisk analog bass og ledere og kraftig trinnsekvensering med mønsterhukommelse.
 
Subharmonicon
Subharmonicon er en semi-modulær polyrytmisk analog synthesizer som benytter en 6-tone lydmotor og en flerlags klokkegenerator for å utforske verden av subharmonikk, polyrytmer og de unike forholdene de skaper. Subharmonicon utmerker seg ved: Unike subharmoniske akkordformer og intrikat polyrytmisk sekvensering.
 
DFAM
DFAM (Drummer From Another Mother) er en semi-modulær analog percussion-synthesizer som gir en uttrykksfull praktisk tilnærming til percussive mønsteroppretting. DFAM utmerker seg med: Rike elektroniske trommepatcher og organisk analog sekvensering som puster.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

- Funksjon & bruk Modulær
- Tilkoblinger (Pluggtype HW)
  • Jack
  • Minijack


Alternativer
RESSURSER
43108